Köteles Anna

Pszichológus, sport-szakpszichológus jelölt

önismeret

autogén tréning

sportpszichológia

Rendelési idő:

kedd délelőtt és napközben

Bemutatkozás

Köteles Anna vagyok, 26 éves okleveles pszichológus. Tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem. Jelenleg a Testnevelési Egyetem sport szakpszichológus képzésének vagyok aktív hallgatója.
Tanulmányaim során a pszichológia számos területével ismerkedtem meg. Mester tanulmányaimmal párhuzamosan autogén tréning gyakorlatvezetői végzettséget szereztem a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél. Nagyjából a mesterképzés utolsó két félévében körvonalazódott bennem a sport szakirány iránti kimagasló érdeklődés. Én magam is aktív sportoló voltam, az úszás szerelmeseként.

Az autogén tréninggel, egy olyan relaxációs módszert szeretnék a kliensek kezébe adni, amely könnyedén beilleszthető a hétköznapjaikba és segítségével megtehetik az első lépéseket testi-lelki és szellemi jóllétük felé. A módszer bizonyítottan segít a szorongás, a pszichoszomatikus tünetek csökkentésében, az elalvási nehézségekben, tanulás, munka, edzések közbeni kikapcsolódásban.
Hiszem, hogy sokszor nem a képességek hiánya, a befektetett energia, az edzések minősége akadályozza meg a sportolót vagy a csapatot az általa vágyott célok, sikerek elérésében, hanem valami olyan plusz, amely ezektől a tényezőktől eltér, mégis szorosan kapcsolódik hozzájuk. Szeretnék segítséget nyújtani akár már a fiatal sportolóknak, hogy karrierjük kezdetén megfelelő hangsúlyt tudjanak fektetni a mentális felkészülésükre, támogatottságukra, szükség esetén rendelkezzenek azokkal az információkkal, technikákkal, amelyek segíteni tudják őket a kitűzött eredmények elérésében.

,,Úgy gondolom, az élsport világa szerteágazó, megszámlálhatatlan tényezős egyenlet, amelynek hiszem, hogy a mentális felkészülés egy nagyon fontos része. A legvégén pedig, amikor a közös munka meghozza a vágyott sikereket, mindez életre szóló élményeket okoz
számunkra is, segítőknek, csak úgy, mint sportolóinknak. ’’

Képzettség

Tapasztalat

Elérhetőség


Vissza a kollégáink oldalra

Online időpontfoglalás

Bejelentkezés

Bejelentkezés telefonon:
hétfőn és csütörtökön 10.00 és 15.00 óra között: +36 30 414 00 29

© 2023 M10 Kft.

www.gellerthegyirendelo.hu